Cześć,
Jeżeli korzystasz z Atlassian Community, masz chwilę czasu i odrobinę chęci, napisz dwa zdania o sobie, co robisz na co dzień, jak długo korzystasz z produktów Atlassiana? Które z nich są Twoje ulubione? Cloud czy On-Prem? Jakie masz zainteresowania i co zachęciło Ciebie do zaglądania tutaj?
Dziękuję za pytanie @Mirek . Pracowałem z Atlassian Jira od wersji 3.x - zanim w produkcie pojawił się JQL :-) . Byłem najpierw DBA i administratorem i Jira u klienta korporacyjnego, następnie konsultantem u partnera premium ServiceRocket, a przez ostatnie 5 lat (prawie) w Atlassian - pisałem egzaminy certyfikacyjne. Uwielbiam wszystkie Jiry, Confluence i Trello. I mam szacunek do reszty. Urodziłem się w Warszawie i wyemigrowałem do Stanów Zjednoczonych w wieku 10 lat. Z góry przepraszam za błędy :-)
Ooo.. JQL to był przełom :) .. Super, że dołączyłaś do grupy @Joanna Thurmann i świetnie sobie radzisz odpisując po polsku :) Było bardzo mi miło również gdy mogłem poznać Ciebie osobiście. Mam nadzieję, że jeszcze będzie nie jedna okazja :)
Online forums and learning are now in one easy-to-use experience.
By continuing, you accept the updated Community Terms of Use and acknowledge the Privacy Policy. Your public name, photo, and achievements may be publicly visible and available in search engines.