Cześć Wszystkim :)
Czy jest też tutaj ktoś, kto może mi pomóc w Trello ? Chciałbym ustawić automatyzacje i parę innych rzeczy w Trello pod swoją profesję.
Cześć @Damian Kasprzak
To miło, że dołączyłeś do grupy w której możemy kolaborować w ojczystym jeżyku. Powiedz proszę jakiego rodzaju automatyzację chciałbyś wykonać? (bez tego ciężko będzie cokolwiek wymyśleć) . Przy okazji podziel się informacją jakiego rodzaju Trello plan posiadasz (Free/Standard/Premium/Enterprise) i czy korzystasz także z innych produktów Atlassian'a.
Cześć @Mirek
Wprowadziłem system Trello do zadań w swoim biurze, głównie chodzi mi o automatyzację tablic które mogę ustawić sobie pod swoją profesję czyli produkcja mebli.
Ciekawy case. Super też, że zdecydowałeś się na Trello - jest to bardzo wszechstronne narzędzie.
A to mają być tablice dla pracowników, czy bardziej indywidualne do biurowych rzeczy by śledzić zadania przy produkcji i automatycznie coś wykonywać np. przy przenoszeniu karty z jednej kolumny do drugiej?
@Mirek potrzebuje dla pracowników by był dobry przepływ informacji , ale też automatyzacje by był porządek
Cześć! 😊
tak, sporo osób zna Trello i może pomóc. Jakie konkretnie automatyzacje chcesz ustawić? Używasz Butlera czy może integracji z innymi narzędziami? Daj znać, a postaram się coś podpowiedzieć! 🚀
Online forums and learning are now in one easy-to-use experience.
By continuing, you accept the updated Community Terms of Use and acknowledge the Privacy Policy. Your public name, photo, and achievements may be publicly visible and available in search engines.