Ahoj,
mám problém s tím, že mi přijde z nástěnky emailová notifikace s termínem o hodinu později než má. Ostatním kolegům z nástěnky chodí notifikace ve správný čas. Časové pásmo mám v PC a webovém prohlížeči nastavno správně. Používám Chrome. V trellu jsem nastavení časového pásma nenašel. Nevíte v čem by mohl být problém. Podle mě to je nějaká neshoda právě v časových pásmech. Do trella se přihlašuji přes google účet a zde by mělo být časové pásmo také správně. V ostatních aplikacích se čas zobrazuje správně - gogole kalendář, gmail, atd.
Děkuji
Hi @Lucie Wislová - welcome to the Community!
I recommend reading through https://support.atlassian.com/trello/docs/receiving-trello-notifications/
It sounds like you need to change your email notification frequency from 'Periodically' to 'Instantly'.
Online forums and learning are now in one easy-to-use experience.
By continuing, you accept the updated Community Terms of Use and acknowledge the Privacy Policy. Your public name, photo, and achievements may be publicly visible and available in search engines.
You must be a registered user to add a comment. If you've already registered, sign in. Otherwise, register and sign in.